Instal.lacions

Disposem d’una nau de més de 360 metres quadrats equipada amb tota la maquinària i material necessaris per a la nostra activitat professional.

Ens trobareu al Polígon Industrial La Riera d’Esclanyà, on disposem d’una nau industrial de  més de 360 metres quadrats equipada amb tota la maquinària i material necessaris per al desenvolupament de l’activitat professional.

Disposem de les tecnologies més avançades per aconseguir els millors resultats. Especialment, posseïm una  cabina de pintura pressuritzada, de 32 metres quadrats, amb sistema d’aire amb calefacció (d’entre 60 i 80 graus) ,  mitjançant la qual podem pintar i lacar tot tipus de mobiliari, en quantitats importants, economitzant al màxim el temps d’elaboració. Aquesta cabina, amb una il·luminació òptima, ens permet donar un bon acabat a totes les peces, les quals, gràcies al sistema ventilació, queden absents de qualsevol partícula o impuresa de l’aire.  Tot això, ocasionant les mínimes molèsties als nostres clients, atès que la cabina ens permet treballar des de la nau, i gràcies al secat ràpid, en breu estem en disposició de tornar a realitzar el muntatge de les peces pintades.

A més, des de les oficines d’atenció al públic, assessorem i aconsellem als nostres clients sobre els projectes, reformes o rehabilitacions, en els quals estan interessats. Les hores són convingudes.